Φούρνος Ι. Αλεξάνδρου - Λεωφόρος ΝΑΤΟ

Ανοικτό

Φούρνος Ι. Αλεξάνδρου - Λεωφόρος ΝΑΤΟ

9842

9844
9845
9846

Παραλαβή σήμερα - παραγγελία πριν από 19:20

Παραλαβή σήμερα - παραγγελία πριν από 19:20

Επισκόπηση Αναζήτηση

Σχετικά με εμάς

H εταιρία Αφοί Αλεξάνδρου, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της  το 1979 στην περιοχή του Ασπροπύργου (Λεωφόρος Νάτο), όταν ο Ιωάννης Αλεξάνδρου με την σύζυγό του Μαρία «ζυμώνοντας»  τα μυστικά των αγνών υλικών και γεύσεων, άνοιξαν τις πόρτες του πρώτου τους φούρνου Αφοί Αλεξάνδρου.

Ο σεβασμός στις παραδοσιακές συνταγές,  η διαρκής αναζήτηση της εξέλιξης  της γεύσης, μας έφερε στις πρώτες προτιμήσεις των πελατών. Η αγάπη της αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής  μεταλαμπαδεύεται αναπόφευκτα στην επόμενη γενιά ,οι οποίοι έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνουν από το 2008 τα ηνία της επιχείρησης. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ανάγκη επέκτασης των καταστημάτων, και το 2012 ανοίγουν  ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου (Θρασυβούλου 57).

Το 2016, ιδρύεται το 3ο κατάστημα φούρνων Αφοί Αλεξάνδρου. Αυτή τη φορά στην περιοχή της Ελευσίνας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα αλλά πλέον σε μια τεράστια ποικιλία, ικανή να καλύψει κάθε διατροφική  ανάγκη και γευστική προτίμηση.

Οι δυνατότητες πλέον αποκτούν υπόσταση και στόχους!

Δημιουργείται το 2018, μια Νέα Σύγχρονη Μονάδα Παραγωγής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής στην περιοχή του Ασπροπύργου (Λεωφόρος Δημοκρατίας), παρέχοντας υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια σταθερής παρουσίας, καταφέραμε να αποκτήσουμε δικαίως, την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών και της αγοράς...

Πώς;  Με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

Στόχος μας είναι να αφήνουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε πελάτη, όταν δοκιμάζει τις δημιουργίες μας, είτε πρόκειται για παραδοσιακές γεύσεις, είτε για νέες πρωτοποριακές αλχημείες. Τότε έχει σίγουρα καταλάβει πως έγιναν…. Τα πάντα…. με αγάπη..!!!


Παραλαβή σήμερα - παραγγελία πριν από 19:20

Ώρες λειτουργίας

Δε - Σα
05:00 - 20:30
Κυριακή
06:00 - 20:30

Ώρες Παραλαβής

Δε - Κυ
10:00 - 20:00
40 λεπτά νωρίτερα